aug
15

Lesnivalók

Címkék: zene cseh emberek mindennapok | Szerző: falsestuff | 10:12 am

Ebből a helyszíni tudósításból ha más nem is, az kiderül, hogy nem csak sörtúrára neveztem be Dobruškai nyári nyelvkurzusra hivatkozva...

További bizonyíték lapozás után, a képen a fialová třida látható!

 

 

A tegnapi esti kincskereső jellegű vetélkedő nem volt rossz, bár az ilyesmihez többet szokás "melegíteni"...ja, és meglepő volt látni, hogy vidéken is mekkora flegmoid tuskók tudnak lenni a pincérek!

Ma este horvát szobatársam, Marian születésnapját ünnepeljük, kiválóan időzítve, hisz a holnap délelőtt 'volno' - ettől függetlenül azért fázom egy újabb vérfagyasztó diszkóélménytől...Inkább álmodozok arról, hogy jövő héten átruccanunk Trutnovba zenefesztiválozni - össze lehet hasonlítani az opočnoi tradicionális, nyugdíjasotthon-szagú produkcióját (holnapi opcionális program) a Primal Screammel, "mellesleg" megfejelve még ezekkel a művészekkel: Psí Vojáci, Plastic People of the Universe, Dukla Vozovna, Dva, stb.?

A bejegyzés trackback címe:

https://rebelka.blog.hu/api/trackback/id/tr731310745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabibácsi 2009.08.15. 11:31:29

Csókolom, csak jelzem hogy rendszeresen olvasom a blogot, örülök hogy jól érzed magad. Sajna nem fogadtam meg a tanácsodat és most rohadtul nem tudom hogy mit csináljak egy hét szabival :( úgyhogy most épp ezen töröm a fejem. közben lehet nyitok még egy boltot, de azt majd elmesélem máshol. na vigyázz magadra, pusz
süti beállítások módosítása